älskar denna!

http://www.youtube.com/watch?v=NpOeC_hh_5Q

Puss hej

Närmare

Idag måste jag hinna shoppa innan jobbet, ska handla lite fint till nyår, bl.a lösögonfransar igen. Köpte det för inte så länge sen men då det finns så många här i världen som inte alltid har det så lätt så gav jag bort dom. Fy jag är så snäll ibland när jag tänker på dom som är lite mindre lyckligt lottade.

I natt så sov jag helt underbart skönt...

together forever

Eftersom man hänger på bröllopstorget ganska mycket nu hittade jag ett bra kärlekscitat som jag tyckte var bra;
"En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr." / Oscar Wilde.
Jag tror verkligen på livslång kärlek och när man hittat den rätta så finns det inga hinder till att inte leva hela livet med samma man. Vissa människor kan ju inte vara trogna när dom är i ett förhållande och det tycker jag är riktigt vidrigt. Men dom personerna får väl sitt straff till slut.
 Min tatuering <3

återupplivning

Nu ska jag väl ta upp den här bloggen igen tänkte jag. Har ju ingen TV-dosa så datorn är min enda vän...

Julen är avklarad och det var en riktigt mysig jul. Festligheterna började firas redan på julafton med rosévin. Jenna, Ida och Sofia satt hemma hos mig och vi hade det riktigt trevligt och planerade mitt kommande bröllop. Underbart trevligt var det!
Juldagen var lika kul den, husgung med Jenna och Joanna. Sen kom även Kalle, Jesper och Erika dit och kvällen blev en succé =)

Ibland kan jag tycka så himla synd om människor, svaga människor med låg självkänsla och enormt bekräftelsebehov. Dom skadar sig ju bara själv när dom håller på som dom gör, vi starka kommer sitta kvar högt på våra prinsesstroner och ni kommer tyvärr ganska fort hamna nere i skiten. Ta tag i era liv och sök hjälp innan det är försent, för eran skull.


Det här är min brudbukett =)


Puss Love

RSS 2.0