ingenting!

Jaha jag som hade så mycket planer idag. Men inte har jag vart och köpt någon menskopp, inte har det blitt något vin och ingen grillning. Istället sitter jag här helt ensam och dricker öl ur mina rosa vinglas, mmm.
Kom ihåg, öl ska ALLTID drickas ur vinglas!
Iofs är klockan inte ens sex, så vem vet vad kvällen har att erbjuda.
Var och shoppade lite smink igår, bl.a true match minerals från L´oréal, som jag testade på för första gången nu, och det var helt ok, inget super så där men ok iaf.
 
Men skål på er!
image3

Grilla, vin och menskopp

Usch att min kamera är trasig. Kan inte ta kort på varken hundar, sambo eller något annat roligt. Sitter här vid min bärbara dator med inbyggd webcam samtidigt som jag kollar på MTV på våran 50tums Tv men jag vill ändå lägga in en klagan att min kamera är trasig. Men samtidigt vill jag inte tro att jag är en prylflata. Men jag vill iaf ha en ny kamera!

Idag är det fredag, undrar vad det blir för mys då da, har köpt vin iaf och grillen står redo i kakelugnen. Ja det var något vi började med nu när vi kom till stockholm och hade kakelugn i vardagsrummet. Man får ju inte grilla på balkongen så då får det bli där =)
P är på jobbet så jag tänkte väll duscha och göra mej iordning ganska i tid, sen dricka något glas vin och städa och dunka musik =) Då brukar det flyta på ganska lätt med städning.

Sen är jag så himla optimistisk på något jag aldrig testat, men jag vet att det är rätt grej. Ska inhandla en menskopp idag. Antingen beställa eller så åker jag iväg och handlar en. Finns iaf två ställen här som säljer dessa underbara uppfinningar. Så bra med stockholm, här finns allt! =) Läs mer om dessa på www.menskopp.se eller www.amandasintima.se


Ha en trevlig helg nu!

MooncupMin Mooncup

Vackert väder!

Idag är det blå himmel och sol igen, så underbart! Blir nog en långpromenad med vovvarna om ett tag.
Sen efter klockan två tänkte jag åka iväg och söka lite jobb, får se hur det går då. Var på arbetsintervju i måndags och det gick riktigt bra tror jag =) Behöver ju verkligen komma ut och göra något nu, vill jobba!
Igår var jag och P ute och åt middag med grannarna, riktigt gott och riktigt mysigt var det
image1

RSS 2.0